El Frikibingo de Sallent tornarà a fer “show” a l’envelat

191

Fa 17 anys, un grup d’amics de Sallent va impulsar el Frikibingo, un “show” musical particular que segueix les normes del bingo tradicional però amb diverses particulars. Un dels impulsors és el Rafa Gordillo, qui ens explica ben bé en què consisteix el format.

 

El Frikibingo va començar al Club Tenis Sallent i després es va incorporar com a prèvia a la Festa Major de Sallent. Més tard, i davant l’èxit del format s’ha anat traslladant a altres pobles.

Des de fa uns anys el Frikibingo serveix de prèvia al Carnaval de Sallent i se celebra un parell de setmanes abans de la tradicional festa sallentina. El 2020 va ser la darrera vegada que el format es va celebrar a l’envelat, amb el tradicional sopar previ. Però des de l’aparició de la pandèmia, els organitzadors s’han vist obligats a adaptar-se.

El mateix 2020 es va celebrar un frikibingo virtual i l’any passat es va celebrar un espectacle teatralitzat a la Fàbrica Vella, molt diferent de l’habitual però com a mínim amb la presència de públic. Per què té tant èxit aquest format? Ens ho explica el mateix Gordillo.

 

Enguany, però torna el Frikibingo a l’envelat malgrat que no es farà el sopar previ. L’espectacle començarà a les 23h del vespre i tindrà un preu de participació de cinc euros. Les entrades es podran comprar directament a taquilla