El jurat del concurs d’aparadors de Nadal ha concedit el premi a l’aparador més sostenible al Forn de Cabrianes, el més original a Martí Esports i el que té la millor composició a Iris Flors. El premi popular ha estat per Teixits Glòria.

Aquest any, com a novetat, s’ha afegit el premi a l’aparador més sostenible. Una manera d’incentivar l’ús de materials reciclats i la cura del medi ambient.

Entre els comerços participants cal fer menció especial a quatre establiments que no han obtingut premi, però que han estat molt ben valorats per part del jurat. Es tracta d’Expert Sallent, Optimus Menatge, Fruiteria Ros i Racó Verd.

Pel que fa al premi popular, els quatre aparadors més votats han estat la Fàbrika Espai Creatiu, El Racó i el Centre Ocupacional d’AMPANS. Val a dir que el premi popular ha estat tot un èxit, més de 600 sallentins i sallentines han participat en la votació.

El sorteig de la panera, corresponent als votants del premi popular, es va realitzar ahir al Centre Ocupacional d’AMPANS de Sallent. La guanyadora ha estat Celia Casas.

El lliurament dels tres premis i la panera es realitzarà avui a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En el mateix acte també s’entregarà un petit obsequi a tots els participants del concurs. L’acte és obert a tothom.