Des de divendres i fins diumenge hi haurà diverses activitats, concerts  i food trucks al Cobert de la Màquina de Batre

Les Food Trucks tornen a Sant Fruitós de Bages aquest cap de setmana, des de demà fins diumenge. Aquest terme anglés que la seva traducció és camió de menjar, porta anys extenent-se i popularitzant-se arreu del món i Sant Fruitós de Bages tornarà a celebrar el ‘Food and Fun’.

Serà el tercer any consecutiu que el Cobert de la Màquina de Batre es converteix durant tres dies en un ‘market’ on grans i petits hi podran trobar diferents propostes d’entreteniment.

Des del divendres 10 de maig a les 6 de la tarda, el Cobert de la Màquina de Batre i la Plaça Onze de Setembre s’ompliran de caravanes mòbils on els visitants podran fer un mos mentre gaudeixen dels múltiples concerts i actuacions que s’hi oferiran. El mateix divendres a les 10 de la nit es farà el Guateque dels anys 80 i 90 amb el DJ Miquel de Menfis des del 79 fins al 94.

El dissabte dia 11 s’obrirà la jornada a les 12 del migdia amb un concert vermut i durant tota la tarda hi hauran propostes musicals. A les 7 amb Tardeo de Rock i a les 10 de la nit amb Dr Peluka DJ.

El diumenge serà el dia per a públic infantil amb el show de màgia amb el Màgic Pol! a les 12 del migdia. A la tarda continuaran les actuacions musicals per a tots els públics amb Bluebell Duet. A les 10 del vespre de diumenge es posarà el piunt i final al festival amb les actuacions dels DJs Funtàstics.