El festival Ex Abrupto busca voluntaris per acostar el festival a la gent gran de les residències de Moià.  Amb la idea de fer un festival el màxim d’accessible possible des de l’organització han començat una col·laboració amb les residències del poble per poder acostar els residents a les diferents exposicions que hi haurà a Moià durant aquest cap de setmana. Eudald Van der Pla és el director artístic del festival. 

 

Fer el festival el màxim de transversal possible és una de les voluntats de l’organització d’EX Abrupto, per això, han sumat altres col·laboracions per adaptar el llenguatge de les explicacions a persones amb discapacitat mental. Enguany també han iniciat una altra col·laboració amb l’entitat TEA Moianès, que busca fer els concerts accessibles a persones amb trastorn de l’espectre autista i més sensibilitat auditiva.

 

La 9a edició del festival Ex Abrupto comença aquest divendres a la tarda i té com a temàtica la violència. Durant dos dies artistes de diferents disciplines presentaran les seves obres que reflexionen sobre tipus de violència.