Més de 200 persones celebren el centenari del FC Oló al camp Josep Sauleda. Dissabte va ser una jornada festiva que va servir per tancar la commemoració del centenari del club. De bon matí el moviment Júnior va organitzar uns jocs infantils per obrir la festa mentre veïns del poble començaven a preparar l’arròs del dinar. Salvador Ollé president del FC Oló valorava la jornada com un èxit. 

En acabar el dinar es van fer els parlaments de diferents personalitats, van parlar el mateix president, Salvador Ollé; el tresorer, Pol Rodoreda; el representant de la FCF, Esteve Olivella i a l’alcalde d’Oló, Xavi Baraut. Precisament el batlle va recollir una placa commemorativa del centenari en representació de tot el poble.

Un dels moments més emotius va ser la presentació del nou himne del club. Ollé explicava que han comptat amb artistes del poble i exjugadors del club per a fer la nova versió.

A la tarda el grup The Batzaga’s va posar més ritme a la festa amb èxit del rock dels 80. Diumenge el club va tornar a la normalitat al pavelló municipal on el primer equip va guanyar 7-5 als Maristes de Rubí aconseguint la segona victòria consecutiva a primera catalana, l’equip és tercer a la lliga i suma 7 punts en 4 jornades.