El documental ‘L’Estació, el meu barri’, nascut amb la idea de transmetre i conservar la història d’aquest desaparegut barri de Sallent que els veïns van haver d’abandonar per la inconsistència del sòl, és molt a prop d’assolir l’empenta financera final a través de la campanya de micromecenatge que van engegar al març a Verkami. A hores d’ara i a falta de menys de 24 hores perquè finalitzi el plaç de la campanya, han recollit 3.000 euros de 3.500.

Els autors del documental estan treballant per estrenar-lo al mes de maig a Sallent. Abans de l’estrena oficial, però, hi haurà una preestrena per tots els col·laboradors que l’han fet possible. Tot i que el documental ja està gairebé embastat, falta afegir-hi grafismes, veus en off i color.

Jose Carlos Rodríguez, director del documental, explica d’on va sortir la idea de fer aquest documental:

 

El documental durarà poc més d’una hora i farà un repàs de la història del barri de l’Estació a través de testimonis de diferents generacions que hi van viure. El propi Jose Carlos Rodríguez va viure-hi durant molts anys:

 

Qui hi estigui interessat pot seguir l’evolució del documental a través del web i també col·laborar amb la campanya que tenen engegada a Verkami i que finalitza dimecres.

No us perdeu el vídeo-reportatge que ha preparat Joan Griera: