El documental ‘L’Estació, el meu barri’ molt a prop d’aconseguir el finançament a Verkami

217
Jose Carlos Rodríguez, director documental 'L'Estació, el meu barri'
Jose Carlos Rodríguez, director documental 'L'Estació, el meu barri'

El documental ‘L’Estació, el meu barri’, nascut amb la idea de transmetre i conservar la història d’aquest desaparegut barri de Sallent que els veïns van haver d’abandonar per la inconsistència del sòl, és molt a prop d’assolir l’empenta financera final a través de la campanya de micromecenatge que van engegar al març a Verkami. A hores d’ara i a falta de menys de 24 hores perquè finalitzi el plaç de la campanya, han recollit 3.000 euros de 3.500.

Els autors del documental estan treballant per estrenar-lo al mes de maig a Sallent. Abans de l’estrena oficial, però, hi haurà una preestrena per tots els col·laboradors que l’han fet possible. Tot i que el documental ja està gairebé embastat, falta afegir-hi grafismes, veus en off i color.

Jose Carlos Rodríguez, director del documental, explica d’on va sortir la idea de fer aquest documental:

 

El documental durarà poc més d’una hora i farà un repàs de la història del barri de l’Estació a través de testimonis de diferents generacions que hi van viure. El propi Jose Carlos Rodríguez va viure-hi durant molts anys:

 

Qui hi estigui interessat pot seguir l’evolució del documental a través del web i també col·laborar amb la campanya que tenen engegada a Verkami i que finalitza dimecres.

No us perdeu el vídeo-reportatge que ha preparat Joan Griera: