El dinar i el playback, els hits de la Setmana de la Gent Gran a Sant Fruitós

159

El dinar i el playback són les activitats que han rebut més participació de la Setmana de la Gent Gran que va acabar diumenge a Sant Fruitós de Bages.
La fideuda del divendres, que enguany es va celebrar al pavelló, va rebre unes 300 persones amb Conxita Vila i Ramon Franch com a homenatjats pels seus 91 anys.

L’espectacle de playback que van interpretar avis d’entre 70 i 80 anys també va tenir molt bona rebuda, amb 150 espectadors tant dissabte com diumenge. A més, l’espectacle farà gira i segurament visitarà altres esplais d’avis de la comarca.

La novetat del cinefòrum, amb la projecció de la pel·lícula “Si nos vamos a vivir juntos” i el debat sobre totes les facetes de la vellesa, el taller de risoteràpia i xocolatada o el passeig per Blanes són algunes de les activitats de les quals va gaudir la gent gran del poble i que també van agradar molt. Ràdio Sant Fruitós va parlar amb Mercè Ruiz, Helena Gazón, Antonio Hernadez, Teresa Riquelme i Dolors, el dia del dinar per saber com s’ho estaven passant.

L’excursió a Les Pedreres que s’havia de fer dimecres es va ajornar per pluja i es farà el 10 de maig. L’exposició de les maquetes de tren de Angel de la Rosa encara es pot visitar a la Biblioteca.
La regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia, fa una valoració de la Setmana de la Gent Gran a Ràdio Sant Fruitós.

 

Imatge del dinar