El dijous Divins d’aquest mes presenta música del segle XX, amb Judit Trilla i Sergi Gutiérrez

206

L’Espai Cultural Fàbrica Vella acollirà la segona edició dels Dijous Divins, una proposta cultural i gastronòmica que permet gaudir de bona música, vi de proximitat i una tapa. 

Després de l’èxit de la primera edició, demà 14 de febrer se’n celebra la segona amb un recorregut musical protagonitzat per la veu de Judit Trilla, professora en cant líric per al Conservatori Superior de Música del Liceu i membre de la Orquestra Internacional Maravella i Solsona 70. L’acompanyarà a l’Ukelele el professor de guitarra clàssica pel Conservatori de Manresa, Sergi Gutiérrez, membre del grup de rock Pàrking.

Els assistents podran gaudir dels temes d’Eric Clapton, Beatles, Rolling Stones, Ray Charles, Simon and Garfunkel, Roberta Flack, Elvis Presley, Jason Mraz, Miley Cirus, Fun, Lucie Silvas o els Train, amb la peculiaritat de què la veu de l’artista Trilla estarà acompanyada per un Ukelele, a les mans de Gutiérrez.

El preu de les entrades és de 3€ i es poden obtenir a l’Ajuntament de Sallent, a l’Escola de Música Cal Moliner, a codetickets i, una hora abans, a les Taquilles del Teatre.