‘El derbi es queda a casa’ ESPORT I PUNT 14/12/2020

133

Dilluns 14 de desembre del 2020 programa número 174 del magazín esportiu Esport i Punt, a Ràdio Sant Fruitós i OnaBages. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia d’avui i també del cap de setmana

Després de 3 setmanes, el Baxi Manresa va tornar a jugar dissabte contra la Penya, va guanyar i en aquest programa expliquem al detall aquesta victòria al RESA a dir? amb el Dídac Garcia. Sentim als protagonistes i analitzem tots els detalls de la setena victòria de la temporada amb el Gustavo Carrasco de Xiulet Final, la persona que il·lustra els partits del Baxi amb les seves excel·lents fotografies. També ens acompanya l’home estadística, aquell que controla totes les dades en relació al Baxi. Parlem del Gerard Castañé, habitual en les retransmissions del Baxi a Ràdio Manresa.

Després saludem al Francesc Dalmau, periodista que ha dedicat tota una vida a seguir l’esport local al diari Regio7 i que s’ha jubilat recentment. Especialment ha seguit l’actualitat durant molts anys del Centre d’Esports Manresa i del Manresa Futbol Sala. De fet, és el soci número 1 del club de futbol sala i un dels seus fundadors. Ja ho veieu què millor que ell doncs per parlar dels dos clubs i la situació dels primers equips a la tertúlia. També repassem el sorteig de la Champions de vuitens, el Barça ja té rival.