El Departament de Treball espera trobar una solució al conflicte d’Alsina Graells

190
El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, al Centre Especial de Treball ADFO de Vic. Imatge del 30 de juliol del 2019.

El secretari general del Departament de Treball, Josep Ginesta admet que el conflicte entre els treballadors d’Alsina Graells i l’empresa “està encallat”, tot i que espera trobar-hi una solució. De moment la vaga de tres dies que comença demà, 31 de juliol, segueix en peus.

El Departament de Treball espera trobar una solució al conflicte entre els treballadors d’Alsina Graells i l’empresa. De fet, la Generalitat ha estat a diverses reunions entre les parts per trobar alguna sortida bona per tothom. Tot i això, el secretari general de Treball, Josep Ginesta, admet “està encallat”. Ginesta ha explicat que un dels factors més preocupants és que afecta a la Catalunya Central.

El secretari general del Departament de Treball, Josep Ginesta. Font: ACN

El cas ja s’ha elevat al Tribunal Laboral de Catalunya i la seva delegada a la Catalunya Central ha lamentat que coincideixin les vagues de RENFE i Alsina Graells perquè, explica, fa temps que es reivindica un transport públic com cal al centre de Catalunya.