El Baxi Manresa ha anunciat l’acord de desvinculació amb el base Frankie Ferrari perquè aquest es recuperi a casa seva de la lesió que pateix al peu. Una història que es repeteix, ja que la temporada passada el jugador també es va desvincular de l’equip abans d’acabar la lliga per recuperar-se d’una fractura al cinquè metatarsià de la mà esquerra.

Aleshores va deixar l’equip a mitja temporada, ara ho fa amb només dues jornades per disputar. Ferrari es va lesionar després del partit contra el Movistar Estudiantes i va jugar davant el Joventut de Badalona ja tocat. Per a l’últim duel disputat per l’equip català contra el Coosur Betis, el base ja no va estar amb la plantilla.

Ferrari va començar la seva segona etapa al club manresà el passat mes de febrer i ha arribat a disputar 11 partits, amb una mitjana de 11,8 punts per partit i 5,3 assistències per partit. En aquesta segona etapa, l’ítalo-americà ha disputat un partit menys que en la primera etapa (aleshores van ser 12), però amb unes estadístiques millorades respecte de la campanya anterior.

El base ha jugat aquesta temporada a tres equips diferents de la Lliga Endesa. Va començar a les files de l’Herbalife Gran Canària, però no va quallar en el projecte de Porfirio Fisaac. Llavors, Luis Casimiro li va donar una oportunitat temporal amb l’Unicaja de Màlaga per suplir els problemes de lesions, però tampoc es va consolidar. Finalment, el Baxi Manresa va apostar per recuperar un jugador que va ser molt important en l’inici de la temporada anterior, tot i que novament, les lesions han precipitat la seva sortida.

Sense Frankie Ferrari, la situació dels bases al Baxi Manresa és delicada. Amb la lesió de Dani Pérez per al que resta de temporada i la baixa d’última hora de Ferrari, l’equip entrenat per Pedro Martínez només té un base natural a la plantilla. És Dani Garcia, jugador que estava cedit al Bàsquet Girona i que el club català el va recuperar a mitja temporada.