El Covisa Manresa ha tancat la temporada amb una contundent derrota a la pista del Melistar de Melilla, per 8-2, en el partit de tornada del play-off d’ascens a Segona Divisió Nacional. L’equip que entrena Borja Burgos va fer un partit molt irregular i ho va pagar davant un encertat Melistar. El curt resultat de l’anada, 4-3, va influir a la tornada, ja que, una derrota per la mínima no valia als manresans.

A l’inici del partit, els del Bages van estar desafortunats. Primer una deficient entrega i poc desprès una acció individual de risc van provocar els dos primers gols dels melillencs per errades manresanes. El partit es posava de cara pels locals massa aviat i, abans del descans, encara tenia temps per fer el tercer. Afortunadament, Noguera va aprofitar un refús després d’un xut d’Asis per reduir diferències.

A l’inici del segon temps, Terri retallava el marcador amb el 3-2 i van ser els millors moments dels de Borja Burgos. Tot i això, va arribar el quart gol dels locals i es van esvaïr tota possibilitat. A partir d’aquí, el Melistar va fer el 5-2, agafant el Covisa Manresa amb els ànims baixos.

L’eliminatòria es va posar molt complicada per als manresans i, amb el sistema de porter jugador, els melillencs a porta buida van sentenciar amb tres gols més i van deixar un resultat massa ampli pel que es va veure a la pista.