[ÀUDIO] Així sonava el piano de Clara Peya, sonava a Ovidi, mentre els nens encenien la flama del Correllengua. Tot seguit, el recital de poesia de Sònia Moll Carta Blanca va donar per engegada la celebració per la llengua dels països catalans.

Fotos que va fer Salvador Arderiu durant el recital
Clara Peya i Sònia Moll. Fotos: Salvador Arderiu

Ha durat tres dies i també ha comptat amb un concert de Feliu Ventura homenatjant Ovidi Montllor i Guillem d’Efak, a més de la projecció del documental Un mapa en moviment, dels balls de bastoners i del gegant maqui, i del dinar del Correllengua seguit de cançons dels països catalans.

De l’organització, se n’ha encarregat La Llançadora,amb el suport de la secció cultural de l’Ateneu Rocaus. Queralt Altarriba, una de les organitzadores, ha mirat enrere en la història del Correllengua a Sallent, i ha afirmat que ara compten amb pocs recursos i poques persones a l’hora d’organitzar.

Enguany se n’han sortit, però necessiten més suport de cara al futur. Si voleu col·laborar amb l’entitat, podeu contactar-hi a través de les xarxes socials o personalment, parlant amb la Queralt o la Gemma Codina.