Encara que la Festa Major de Cabrianes segueixi un format molt similar que ja s’ha consolidat entre els veïns, any rere any també aposta per incorporar novetats. Així, i com és habitual, en aquesta edició el municipi ha decidit centrar els esforços en el dissabte de Festa Major, aquest any marcat per una novetat estrella: el correcabres.

La cercavila se celebrarà pels diferents carrers del municipi, passant pel campanar i acabant a la plaça. L’alcalde pedani de Cabrianes, Oriol Ribalta, explica el recorregut i algunes de les sorpreses que es trobaran els veïns que hi participin:

Pel que fa a la resta de la programació, la Festa Major d’enguany també comptarà amb activitats per totes les edats i gustos, ja que el poble acollirà des d’un taller de circ, a sardanes i concerts. Pots consultar aquí el programa d’actes.

Per altra banda, Cabrianes també vol mostrar el seu suport al referèndum de l’1-O durant la Festa Major. Ho farà instal·lant un gegant “SÍ” de fusta i una estelada durant el vermut de diumenge. Ribalta explica que aquesta és la seva manera de fer costat a la situació política que viu Catalunya actualment i afegeix que tot i fer actes petits, “hi som quan de veritat s’hi ha de ser“:

La Festa Major de Cabrianes se celebrarà durant aquest cap de setmana i s’allargarà fins dilluns. El Ball de gala a càrrec de Jordi Bruch serà l’encarregat de posar el punt final a l’edició d’enguany.