El correcabres, plat fort de la Festa Major de Cabrianes

200

Encara que la Festa Major de Cabrianes segueixi un format molt similar que ja s’ha consolidat entre els veïns, any rere any també aposta per incorporar novetats. Així, i com és habitual, en aquesta edició el municipi ha decidit centrar els esforços en el dissabte de Festa Major, aquest any marcat per una novetat estrella: el correcabres.

La cercavila se celebrarà pels diferents carrers del municipi, passant pel campanar i acabant a la plaça. L’alcalde pedani de Cabrianes, Oriol Ribalta, explica el recorregut i algunes de les sorpreses que es trobaran els veïns que hi participin:

Pel que fa a la resta de la programació, la Festa Major d’enguany també comptarà amb activitats per totes les edats i gustos, ja que el poble acollirà des d’un taller de circ, a sardanes i concerts. Pots consultar aquí el programa d’actes.

Per altra banda, Cabrianes també vol mostrar el seu suport al referèndum de l’1-O durant la Festa Major. Ho farà instal·lant un gegant “SÍ” de fusta i una estelada durant el vermut de diumenge. Ribalta explica que aquesta és la seva manera de fer costat a la situació política que viu Catalunya actualment i afegeix que tot i fer actes petits, “hi som quan de veritat s’hi ha de ser“:

La Festa Major de Cabrianes se celebrarà durant aquest cap de setmana i s’allargarà fins dilluns. El Ball de gala a càrrec de Jordi Bruch serà l’encarregat de posar el punt final a l’edició d’enguany.