Corpus amb més sol i un ambient més estiuenc

133

Aquest dijous de Corpus s’ha llevat amb un cel molt carregat i de matinada hem tingut alguns plugims poc importants que poden repetir-se durant la tarda i el vespre però que també s’alternaran amb algunes clarianes i l’ambient serà més agradable o, fins i tot, un punt càlid ja, amb termòmetres propers als 25ºC.

Demà serà una jornada més tranquil·la. De bon matí poden reaparèixer alguns bancs de boira però es desfaran ràpidament i s’imposarà el sol. Tot i això, entre el migdia i la tarda les nuvolades tornaran a créixer amb força i podrien deixar escapar algun ruixat o tronada. La temperatura continuarà escalant posicions i l’ambient ja serà més propi d’aquesta època de l’any.

El cap de setmana es consolidarà aquesta recuperació del termòmetre i l’ambient tornarà a ser estiuenc, amb màximes properes als 30ºC, sobretot diumenge. A més, el sol serà el protagonista i només es combinarà amb algunes nuvolades que, a tot estirar, deixaran alguns xàfecs o tempestes de mitja tarda, més probables sempre en àrees de muntanya.