El Cor Giovinetto actua per primera vegada al Bages

206

El grup vocal finalista del programa televisiu “Oh Happy Day”, el Cor Giovinetto, va fer ahir el seu primer concert de la comarca del Bages a Navarcles. Bagencs de tota la comarca van acudir a la cita, que es va dur a terme al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas, i que va exhaurir gairebé totes les entrades.

El cor del berguedà es defineix com “romàntics” i és que els moments més àlgids de la nit van ser les conegudes “Amor particular” de Lluis Llach i “Paraules d’amor”, de Joan Manuel Serrat. Durant la vetllada els joves van interactuar en tot moment amb el públic recordant moment del programa televisiu, explicant anècdotes i mostrant la complicitat que hi ha entre els dotze components.

Divendres, després del concert, vam parlar amb en Martí Pons, un dels tenors del grup vocal, i ens  va explicar com ha canviat la seva vida després de passar per Oh Happy Day, però també ens ha avançat que tenen un nou projecte entre mans. No ens ha pogut donar gaires detalls però ens ha fet un avançament. Escoltem-lo:

El següent concert del Cor Giovinetto serà el 28 de febrer a Berga, en el marc dels actes de Queralt 2016.