El Consell d’Infants de Sallent participa d’un projecte de suport a la gent gran

136
Consell d'Infants a la Sala de Plens de l'Ajuntament FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT
Consell d'Infants a la Sala de Plens de l'Ajuntament FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT

Dimecres passat els nens i nenes del consell d’infants del municipi van assistir a la 2a trobada de consellers infantils de la comarca, que es va celebrar a l’Alberg del Carme de Manresa, per posar sobre la taula les dinàmiques de la campanya “Tracta’m bé”.

En aquest acte es va decidir el lema principal de la campanya: “Valora’m, respecta’m i estima’m” que es treballarà des de cada municipi realitzant uns vídeos on s’haurà de representar i filmar situacions que fomentin el bon tracte i els valors positius adreçats a tots els col·lectius, especialment cap a les persones grans.

Prèviament a la celebració d’aquesta trobada, els consellers infantils van realitzar diverses activitats a les aules, on van haver d’explicar a la resta de companys de classe el projecte “Tracta’m bé”. Una d’aquestes activitats va ser la lectura del conte “Primer Tercera”, un dels quatre contes de “Contes per fer-se gran”, que explica diverses situacions de bon o mal tracte cap a les persones grans com a mètode de prevenció i sensibilització.

El 29 de maig el Teatre Kursaal acollirà la darrera trobada de consellers infantils del curs. Serà llavors quan es projectaran les filmacions realitzades per l’alumnat i es podrà gaudir de l’obra de teatre Escenes amb Tracte, a càrrec del Grup de teatre d’Artés.