El Consell Comarcal del Moianès obre ajuts als propietaris que incloguin un habitatge a la borsa de lloguer social.

94

Els últims anys el Moianès pateix un manca de disponibilitat de pisos de lloguer per això des del consell comarcal han impulsat la borsa de mediació per al lloguer social de la comarca. En una primera convocatòria tres pisos van ser cedits i ara veient que més propietaris s’han interessat en el model han decidit obrir una segona convocatòria. Sonsoles Letang Consellera Comarcal d’urbanisme i habitatge explicava que la comarca té mig miler de pisos buits tot i patir problemes d’accés a l’habitatge de lloguer.

Fins el proper 25 de Novembre aquells propietaris que vulguin incloure un pis vuit a la borsa de lloguer social de la comarca tindrien garantits els següents avantatges que ens explicava la mateixa consellera Letang.

El preu del lloguer queda fixat per L’agència catalana del lloguer queda regulat per l’Agència d’Habitatge de Catalunya segons les característiques de l’habitatge.

A més a més el consell comarcal del Moianès, des de l’oficina d’habitatge farà la mediació buscant d’encaixar llogaters i propietaris segons la característica de l’habitatge.