Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

El Consell Comarcal del Moianès i Castellterçol obtenen el diploma del Segell Infoparticipa

El president del Consorci del Moianès, Oriol Batlló, i l’alcalde de Castellterçol, Isaac Burgos, van recollir dilluns el diploma del Segell Infoparticipa que entrega la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per segon any, el Consell Comarcal del Moianès aconsegueix aquesta distinció amb una puntuació del 92% de compliment dels seus indicadors. Pel que fa a la població de Castellterçol, els objectius assolits van ser del 81%. De tota manera, és una distinció que només han rebut 11 consells comarcals i 121 ajuntaments a tot Catalunya. 

El Segell Infoparticipa és un reconeixement a la transparència de les pàgines web de l’administració pública local, que es basa en diversos indicadors recollits pel Mapa Infoparticipa. Aquesta és una iniciativa elaborada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, qui ha desenvolupat un mapa de bones pràctiques per la comunicació pública catalana. 

Aquest índex s’obté a partir de 52 indicadors, dels quals l’Ajuntament de Castellterçol n’assoleix 42. Per fer-se la idea, el 2019, Castellterçol només assolia 19 dels punts. En el cas dels consells comarcals, els indicadors són 49 i el del Moianès en compleix un total de 45. 

Amb tot, dilluns passat van recollir el diploma tant l’Oriol Batlló, com a representant dels alcaldes del Moianès; com l’Isaac Burgos, alcalde de Castellterçol; en l’acte que es va fer a l’auditori de l’Autònoma.