El Consell Comarcal del Bages vol ampliar les beques menjador de cara al curs vinent

97

En el marc del ple telemàtic celebrat el passat dilluns, el Consell Comarcal del Bages ha aprovat ampliar les beques menjador del 50 al 70% de cara al curs vinent. Tot plegat, dirigit a aquelles famílies que fins ara es beneficiaven del pagament de la meitat del cost del servei. Això, però, dependrà de si la Generalitat de Catalunya aprova el pressupost del 2020.

A més a més, el Consell Comarcal també va aprovar que també incorporarà les escoles Joan Palà, de Cardona, i Mare de Déu de Montserrat, de Súria, a la llista de centres als quals gestiona els serveis de transport i menjador escolar.

Cal recordar, que aquest curs 2019-2020 l’àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages gestiona prop de 3.400 beques de menjador escolar, la gran majoria de les quals cobreixen el 50% del cost del servei.

Tot plegat, es va decidir en el primer ple telemàtic de la història del Consell Comarcal. En el marc del ple, la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, va agrair la implicació de tot l’equip de professionals de la institució i dels càrrecs electes per mantenir el Consell actiu, potenciar el suport als municipis del territori i atendre les persones en situació de vulnerabilitat.