El Consell Comarcal del Bages estrena l’exposició INFINITES per divulgar les identitats de gènere i la diversitat

156

El Consell Comarcal del Bages estrena l’exposició INFINITES per divulgar les identitats de gènere i promoure la diversitat. La mostra, s’estrena a Sant Vicenç de Castellet i s’emmarca en un projecte promogut pel Consell Comarcal del Bages. Ho fa a través del Servei de Joventut i el Servei d’Atenció Integral LGTBI.

El projecte neix amb l’objectiu de donar a conèixer diferents identitats de gènere i orientacions sexuals per sensibilitzar a la població. D’aquesta manera també es vol que la gent conegui les diferents orientacions sexuals.

I com es vol visibilitzar? Doncs en forma d’exposició a la Biblioteca de Sant Vicenç. La consellera de l’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán diu que es vol donar informació i canviar les idees de la societat respecte les persones LGTBI+, ho explica a Ona Bages.

El projecte INFINITES és una iniciativa del Servei de Joventut i del Servei d’Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal del Bages. La mostra compta amb dotze plafons informatius i altres materials a l’abast dels municipis que es poden consultar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages. L’exposició es podrá veure  a la Biblioteca Municipal de Sant Vicenç de Castellet on es podrà veure fins al 22 d’abril.