El Comú de Santpedor convoca primàries per escollir alcaldable

126
Assemblea d'un cercle de Podem
Assemblea d'un cercle de Podem

A principis de mes es coneixerà el candidat de la llista, que engloba Podem Santpedor i Catalunya en Comú, per a les eleccions municipals de la primavera

El Comú de Santpedor, com a referent local de Catalunya en Comú i el Cercle de Podem Santpedor, ha convocat un procés electoral mitjançant primàries per elegir un candidat o candidata per a les eleccions municipals d’aquesta primavera.

Comissions electorals s’encarreguen de vetllar per la transparència  de tot el procés. A partir de la convocatòria de les Primàries, es tanca el cens d’inscrits que tenen dret a escollir i ser escollits o escollides. Així, ja s’ha obert el període  per presentar candidatures,  que es donaran a conèixer en el termini d’una setmana. Les votacions i posterior proclamació dels resultats seran el 29 de gener en el cas de Podem Santpedor, i el 2 de febrer en el cas d’El Comú de Santpedor.

Totes dues formacions ja estan treballant en un programa electoral comú. Des del grup asseguren que tenen com a prioritats “la dinamització del nucli antic, el reforçament de les polítiques socials, una política d’habitatge que permeti l’accés al mateix de joves, gent gran i col.lectius vulnerables i la millora del transport públic entre Santpedor i Manresa”.