El comitè d’empresa que formen els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sallent ha mostrat les seves preocupacions per la privatització de la futura residència al poble. El comitè va oferir una roda de premsa a la Fàbrica Vella per exposar totes les desavantatges que suposaria tenir un servei privat de residència.

La reunió era informativa i oberta a la població. Tot el que es va exposar s’havia parlat prèviament en una reunió amb els grups polítics i el mateix alcalde. Els dubtes del comitè van sorgir després d’un article llegit al regió 7 on s’especulava per la privatització de la residència. Des d’aleshores es van mobilitzar i sembla que l’Ajuntament ha reconduït la situació i la gestió directa sembla l’única proposta sobre la taula.

I, doncs, quins desavantatges té pel comitè privatitzar la residència? Ho explica el portaveu Jordi Sánchez.

 

Segons el calendari marcat per l’Ajuntament, aviat hauríem de conèixer alguna notícia pel que fa al finançament de la residència, el primer pas indispensable que s’ha d’aclarir. En aquest sentit, els treballadors i treballadores de l’Ajuntament són optimistes.

 

Aquest mes de novembre s’havien d’aprovar unes esmenes de caràcter arquitectònic sobre el projecte i de cara al desembre i gener, els treballadors esperen conèixer el finançament definitiu.