El comerç de Sallent i Cabrianes participen a “Compra i descobreix Catalunya”

77

El passat 1 de juny va arrencar una nova edició de la campanya Compra i descobreix Catalunya“, on hi participen més d’un centenar de comerços de Sallent i Cabrianes. La campanya s’estén fins al 30 de juny i l’organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet, juntament amb 32 pobles catalans de la Xarxa de Barris Antis amb Projectes.

L’objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants en cadascun dels 33 pobles organitzadors. La idea és que els clients i clientes de les botigues de Sallent participin en un sorteig i puguin guanyar un premi per conèixer un dels pobles que participen a la campanya.

Per a participar al sorteig es pot fer, o bé en format paper, comprant una butlleta que trobaran als establiments i dipositar-la a les bústies de la Travessia del Teatre i la Plaça de la Pau. També es pot participar en format digital. Aquest any, com a novetat, les persones que comprin als establiments adherits a la campanya podran emplenar les dades a un formulari online.

El proper dilluns 4 de juliol, a les set de la tarda i en directe a ràdio Sallent, s’anunciarà el guanyador o guanyadora del sorteig.