Imatge d'arxiu

És un sopar gratuït que sorgeix de la Trobada Jove 2019

Fruit de les activitats triades pel jovent de Sant Fruitós de Bages a la Trobada Jove, avui es celebrarà el sopar de dones. Un esdeveniment organitzat pel col·lectiu feminista del poble ‘Mai sense veu’. 

El sopar es fa a les 19h al Espai de Cultura de Sant Fruitós, amb una única i important funció: que les  dones que hi vaigin, siguin de l’edat que siguin, es coneguin. D’aquesta manera podràn fer pinya, manifestar-se i comentar les seves opinions sobre el col·lectiu.

Això si, hi ha dos requisits per poder-hi participar. Un, portar alguna peça de roba o algun complement de color lila i l’altre portar alguna cosa de  menjar per poder compartir. Ho ha explicat a Ona Bages Irene Kosanovic, membre de l’entitat. “Es un sopar per que totes les dones de Sant Fruitós de qualsevol edat es trobin i facin pinya i doncs, els requisits indispensables per venir al sopar es portar un complement de color lila, ja sigui una samarreta, un barret o un mocador i portar menjar per compartir”. És un projecte gratuït i  novedós on s’espera que hi hagi molta participació.