El col·lectiu feminista Mai Sense Veu de Sant Fruitós organitza un sopar de dones

196
Imatge d'arxiu

És un sopar gratuït que sorgeix de la Trobada Jove 2019

Fruit de les activitats triades pel jovent de Sant Fruitós de Bages a la Trobada Jove, avui es celebrarà el sopar de dones. Un esdeveniment organitzat pel col·lectiu feminista del poble ‘Mai sense veu’. 

El sopar es fa a les 19h al Espai de Cultura de Sant Fruitós, amb una única i important funció: que les  dones que hi vaigin, siguin de l’edat que siguin, es coneguin. D’aquesta manera podràn fer pinya, manifestar-se i comentar les seves opinions sobre el col·lectiu.

Això si, hi ha dos requisits per poder-hi participar. Un, portar alguna peça de roba o algun complement de color lila i l’altre portar alguna cosa de  menjar per poder compartir. Ho ha explicat a Ona Bages Irene Kosanovic, membre de l’entitat. “Es un sopar per que totes les dones de Sant Fruitós de qualsevol edat es trobin i facin pinya i doncs, els requisits indispensables per venir al sopar es portar un complement de color lila, ja sigui una samarreta, un barret o un mocador i portar menjar per compartir”. És un projecte gratuït i  novedós on s’espera que hi hagi molta participació.