El col·lectiu de la Granera es constitueix en cooperativa catalana i obre nou local a Santpedor

178
Inauguració nou local de La Granera FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Inauguració nou local de La Granera FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

El col·lectiu es va crear fa 6 anys amb la voluntat de promoure un consum local, responsable i ecològic

La Cooperativa La Granera que va néixer fa 6 anys a Santpedor per promoure un consum local, responsable i ecològic s’ha organitzat ara en una SCCL, una societat cooperativa catalana limitada i ha obert un nou local al poble. El col·lectiu havia funcionat fins ara amb accions de difusió sobre el consum responsable i també ha participat activament amb diverses iniciatives del poble vinculades amb temàtiques socials. La setmana passada en va fer la inauguració del nou espai coincidint amb la presentació de la nova etapa de la Cooperativa.

El nou local de La Cooperativa La Granera SCCL és al carrer Pastor 29 de Santpedor. Els promotors de formalitzar el col·lectiu en una cooperativa de consum local, responsable i ecològic es fa amb la voluntat de formalitzar la relació amb els proveïdors amb l’objectiu de tenir-hi un tracte directe. El local estarà obert els dimarts en horari de 18 a 20:30h.

Aquesta és la primera cooperativa del poble amb 15 famílies associades que compra directament a productors locals i ecològics de verdura, fruita, carn, ous… i en el nou local es podran recollir els productes encarregats per Internet. Per a més informació sobre com ser-ne soci es pot trucar al telèfon 618 758705 o bé directament al local els dimarts.