El col·legi Sant Josep de Navàs celebra una exitosa fira “l’Escola al Carrer”

77

El col·legi Sant Josep de Navàs ha celebrat aquest dissabte “l’Escola al carrer”. Una fira plena d’activitats amb l’aprenentatge entre les famílies i els alumnes com a gran protagonista. Sota el lema #somsantjosep, cada una de les parades presentaven un dels pilars fonamentals del projecte pedagògic de l’escola.

A l’estand #someTwinning i #somErasmus+ es presentaven els diferents projectes internacionals que es duen a terme a l’escola. Va ser el tret de sortida de la campanya “Mobilise for the jungle”, on els propers dies es recolliran mòbils en desús que seran enviats a la institució Roots&shoots de Jane Goodall. Una etòloga coneguda en l’àmbit mundial per aprofitar metalls o reutilitzar-los per altres funcions. Amb els beneficis obtinguts ajuda a salvar ximpanzés en perill i protegir ecosistemes africans.

Aquesta campanya està emmarcada dins el projecte eTwinning “foreverwild” que el Col·legi Sant Josep està desenvolupant amb escoles de França i Itàlia. També es van presentar els objectius base de l’acreditació Erasmus+ que l’escola acaba de rebre per realitzar les mobilitats europees d’alumnes i mestres fins al curs 2027.

A la fira es va gaudir d’activitats d’experimentació a partir de reptes, presentant entre d’altres, el Projecte CLIL que l’escola executant per a potenciar la competència de la llengua anglesa a partir de les ciències, l’educació física i les arts. Sota el nom de #somsteam es va gaudir de les diferents activitats matemàtiques, de ciència, robòtica i pensament computacional que l’escola té en marxa.