El Cobert de la Màquina de Batre s’omplirà aquest cap de setmana de música, activitats i food trucks amb el festival Food and Fun

143
Imatge d'arxiu Cobert de la Màquina de Batre

El Cobert de la Màquina de Batre de Sant Fruitós de Bages es convertirà durant tres dies en un market on s’hi podran trobar diferents propostes d’entreteniment. Des de les 17h de la tarda i fins les 12h de la nit, hi haurà food trucks i una gran varietat d’activitats paral·leles.

Un concert de ‘Tardeo’ donarà el tret de sortida del festival. L’actuació, programada a les 19h de la tarda, continuarà amb un ‘Guateque’ dels anys 80 i 90 a partir de 2/4 d’11 de la nit. 

El dissabte, a les 20h del vespre, serà el torn de ‘Los Desviaos,’ amb un concert de rumba que seguirà a les 22h amb ‘DJ’s Funtàstiks’. Finalment, diumenge i com a cloenda, l’esdeveniment comptarà amb una actuació del santjoanenc  ‘Antonio El Remendao’ a les 20h del vespre i una nova sessió dels ‘Dj’s Funtàstiks’.

Al llarg dels tres dies també hi haurà tallers de maquillatge per als més petits. L’esdeveniment està organitzat per Events and go!, el Berenador i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.