El Cobert de la Màquina de Batre s’inaugura el 2 d’abril amb un matí ple d’activitats

264

AJUNTAMENT Sant Fruitós Comunicació.- El Cobert de la Màquina de Batre i la urbanització de la plaça Onze de Setembre de Sant Fruitós de Bages quedaran inaugurats oficialment el diumenge 2 d’abril amb una gran festa oberta a tota la ciutadania.

A partir de les 11 del matí, es duran a terme diverses activitats lúdiques i culturals per celebrar que el poble gaudeix d’un nou espai que reneix per convertir-se en un punt de trobada per a tots els santfruitosencs. L’Elenc Teatral dels Pastorets posarà en escena l’espectacle “El tracte de la Màquina de Batre”, el públic també podrà gaudir de les actuacions dels gegants de Sant Fruitós, ballar al ritme de Batukada Shangó i dels tabalers Asmodaics i Golatiers i de l’actuació de la colla castellera Salats de Súria. La Banda Unió Musical del Bages i els alumnes de l’Escola de Música Navarcles-Sant Fruitós posaran el toc musical a la festa amb un gran concert. El públic més familiar també podrà gaudir amb l’espectacle de carrer El petit Lilo, que donarà pas a un vermut popular per finalitzar la festa. La inauguració oficial també inclourà el tradicional tall de cinta i el descobriment d’una placa commemorativa. Durant els actes previstos en la inauguració es podrà comprovar el disseny en forma d’amfiteatre de la plaça, que ha de permetre gaudir del cobert com a espai escènic.

Tot i que la inauguració oficial serà el diumenge 2 d’abril, a partir del dimarts 28 de març, tota la ciutadania que ho desitgi ja podrà gaudir d’aquest nou espai del municipi. Aquest mateix dia, el mercat setmanal ja s’ubicarà, com era previst, a la plaça Onze de Setembre.