Les dues imatges a triar | Àrtik

El Club Natació Minorisa ha presentat dues propostes d’imatge per a la nova etapa de l’entitat com a Club Natació Manresa per tal que siguin els esportistes, socis i sòcies, els qui puguin decidir.

L’estudi creatiu manresà Àrtik, de la mà de Jordi Barris Esparbé, ha presentat al club dues propostes per a la nova imatge d’aquesta etapa de futur. Les propostes, amb la referència de la marca històrica i els seus elements principals, forma i color… han estat treballades a partir dels valors de l’entitat: història, sentiment, orgull de pertinença, prestigi, exigència…

Es tracta de dues imatges que aporten dinamisme, proximitat i valor de competició a la marca, alhora que recuperen aspectes emblemàtics com la forma triangular, que mantenen els grans clubs històrics de la natació al nostre país, o la “M” inicial de Manresa, tan característica del logotip original.

Els socis i sòcies i esportistes podran votar fins al dilluns, 17 de maig. La nova imatge, resultat de la votació, es presentarà públicament el dijous, 20 de maig.

Per altra banda, el febrer de l’any passat l’assemblea del Club Natació Minorisa va acordar recuperar el nom històric de Club Natació Manresa.

Ara, amb els tràmits a punt de culminar, la temporada 2021-2022 el Club serà oficialment Club Natació Manresa.