El CN Minorisa femení de waterpolo puja a Primera Divisió amb segell santpedorenc

236
L'equip femení del CN Minorisa aconsegueix l'ascens a Primera Divisió amb tres santpedorenques
L'equip femení del CN Minorisa aconsegueix l'ascens a Primera Divisió amb tres santpedorenques

Les santpedorenques Ingrid Peirón i Laia Puiggròs, entrenades pel també santpedorenc Ángel Peirón, van ascendir a Primera Divisió Estatal de waterpolo amb el CN Minorisa

El CN Minorisa femení torna a estar a la elit del waterpolo estatal després de consumar l’ascens a la Primera Divisió Estatal, que és la segona màxima categoria d’aquest esport. Tota una proesa a la qual dues jugadores, Ingrid Peirón i Laia Puiggròs, i l’entrenador, Ángel Peirón, han posat segell santpedorenc.

Les jugadores entrenades pel tècnic santpedorenc van haver de lluitar i patir per aconseguir la fita de l’ascens, en el Campionat Estatal de Segona Divisió que es va disputar a principis de maig a Alcorcón. Precisament contra l’equip amfitrió, a les semifinals, va ser quan l’equip manresà va segellar l’ascens després d’imposar-se per 11 a 8 en un sofert partit. Un ascens que va arribar abans de disputar la final contra el CN Cuatro Caminos (que les manresanes van perdre per 12 a 7) perquè l’equip madrileny ja té un equip a Primera Divisió i no en pot pujar un altre.