El Club Patí Manresa arranca una nova etapa amb l’hoquei patins com a pal de paller.

176

La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha tacat l’inici d’una nova etapa pel Club Patí Manresa. L’entitat manresana ha engegat, des del passat més de gener, un nou projecte amb un únic esport al club. El patinatge artístic i l’hoquei patins han decidit separar els camins, coincidint també amb la fi del mandant de l’anterior junta. Així doncs, l’hoquei serà l’única modalitat esportiva que practicarà el club bagenc. Paral·lelament, la separació del patinatge artístic ha derivat en la creació d’una nova entitat, el Club Patinatge Artístic Manresa.

A l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós hem entrevistat al president del Club Patí Manresa, Carles Compte, i a la jugadora del primer equip d’hoquei femení, la Marta Vidal. Compte ens explicava que la separació de l’hoquei i el patinatge “respon a un acord mutu després de 12 anys units. Controlar el volum d’equips dels dos esports en una mateixa instal·lació era difícil de portar. Llavors, vam pensar que la millor forma de seguir endavant era de manera autònoma”.

D’altra banda, la Marta Vidal ens comentava que ha estat una temporada “difícil després del descens de Primera Catalana a Segona. No estem del tot satisfetes, però ens hem esforçat al màxim. Hem de treballar més com equip, aquest és el repte per la següent temporada. Tot i això, una cinquena posició no està del tot malament”

Recupera l’entrevista sencera.