El Club Esportiu Futbol Sala Santpedor lluirà el logotip d’AMPANS a la samarreta de forma solidària

210
Representants del CEFS Santpedor i d'AMPANS l'acte de presentació del conveni FOTO.AMPANS
Representants del CEFS Santpedor i d'AMPANS l'acte de presentació del conveni FOTO.AMPANS

El CEFS Santpedor aposta per un nou programa, vinculat a AMPANS, que fomenti valors com la inclusió i la solidaritat

El Club Esportiu Futbol Sala Santpedor s’ha proposat d’incorporar un missatge de solidaritat lluint a la samarreta el logotip de la fundació AMPANS. El Club ha fet un pas endavant, decidit a fomentar valors com la cooperació, la solidaritat i la inclusió de totes les persones, entre els seus membres i dins la societat en general.

Aquests nous valors se sumen als antics objectius del club, com són promoure els bons hàbits de salut a partir de l’esport, el treball en equip i la comprensió que la fortalesa de l’equip recau en el coneixement del potencial dels seus integrants i, per tant, implica el respecte i acceptació de les diferències. A més, amb el nou conveni, esperen arrossegar altres marques perquè s’animin a patrocinar el club. Ho ha explicat un portaveu de la junta del club, Sergi Tremp:

 

Així doncs, amb aquest conveni col·laboratiu entre el CEFS Santpedor i AMPANS, el Club incorpora de forma solidària el missatge “COMPROMÍS amb AMPANS” a les samarretes de tots els seus equips. A més, també es compromet a difondre la pràctica d’aquest esport entre les persones usuàries de la Fundació i a organitzar entrenaments i partits entre els equips, la directiva i les persones d’AMPANS, amb l’objectiu de contribuir que des de les categories més joves del club, creixin en valors.