El Club Atlètic Manresa es fa un lloc entre els millors clubs d’Espanya

140

Mercè Rosich, presidenta del Club Atlètic Manresa i Mònica Clemente, atleta del mateix club, valoren a La Central l’actuació de l’equip femení manresà a la Copa Iberdrola Or. Les manresanes van participar en la final de la màxima competició de clubs estatal. L’equip femení va aconseguir la setena posició de set clubs participants, però el fet de ser dissabte passat a Madrid ja és tot un triomf per les manresanes. Per Mercè Rosich el fet de ser a la final a Madrid, no és una casualitat, sinó la conseqüència de la bona feina feta en els darrers anys. 

Quan a actuacions individuals, es va aconseguir una medalla de bronze, la de Mar Juárez en els 5.000 mil metres marxa. També destaquen les quartes posicions de Mònica Clemente en perxa, saltant 3 metres 80 centímetres. I també la quarta posició d’Ainhoa Martínez en pes.

La competició però va ser atípica per les estrictes mesures de seguretat que marca el protocol anti-coronavirus. Tot i això, les atletes manresanes celebren haver-se pogut reunir per primer cop en molt temps. De fet, per a moltes era la primera competició després del confinament. Recupera la conversa.