El cicle de Música i Romànic aterra aquest cap de setmana a Castelladral

201

El cicle Música i Romànic, que organitza els Amics del Romànic del Bages, arriba a la seva desena edició amb una proposta adaptada a les restriccions per la covid-19. Aquest proper diumenge a les 6 de la tarda, a l’església de Sant Miquel de Castelladral, a Navàs, tindrà lloc el segon concert del cilce amb la música antiga d’Efrén López, Alba Aseni i la col·laboració Aleza. La visita guiada anirà guiada per Ester Llobet.

I és que l’essència d’aquest cicle és que, en alguns concerts, es dividirà el grup en dos i, mentre uns fan la visita, els altres podran gaudir del concert. El projecte pretén donar a conèixer esglésies i elements romànics sovint poc coneguts i de gran vàlua a la comarca del Bages i, alhora, donar ús a aquestes construccions que, sovint, són complicades de visitar. Així, abans de cada concert, es realitza una visita guiada d’uns 20 minuts de durada, que inclou una explicació històrica i arquitectònica del temple amb la col•laboració d’un expert.

Degut a la pandèmia, per assistir al concert és obligatori fer reserva prèvia al correu dels Amics de l’Art Romànic del Bages, aarb@aarb.cat, indicant nom i cognoms dels assistents, i que es tancarà la inscripció dos dies abans del concert.