Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

El cicle cultural Stagnum es consolida a l’Estany en la seva 13a edició

La cultura torna a l’Estany en la seva màxima expressió. El projecte “Stagnum” és fruit de la col·laboració de 3 entitats moianeses: el Monestir de Santa Maria de l’Estany, el Consorci per la promoció de municipis del Moianès i el mateix Ajuntament de l’Estany. Un any més, la programació s’engloba dins un paratge inigualable: el Monestir romànic de Santa Maria de l’Estany.

Entre les propostes hom pot trobar diverses disciplines artístiques com la poesia, el jazz o la música barroca. A més, si les mesures sanitàries ho permeten, l’edició de 2021 vol recuperar el format taller amb un concert coral interpretant a Bach. 

A tot això, el primer espectacle arriba el proper 31 de juliol, de la mà del trompetista Ray Colom i la poesia de Neus P. Cirera. L’espectacle duu el suggerent nom de “Perquè és una vegada hissada la paraula que arribarà el vent”. Una exploració creativa entre el frec a frec de les notes musicals i els versos dels poemes. El cicle de concerts es repetirà cada dissabte amb actuacions com la pianista Varvara; el concert de Stagnum Jazz Quartet; les fantasies i danses del segle d’or amb Xavier Díaz-Latorre i el taller, amb direcció de Mireia Barrera, que servirà per cloure la programació cultural. 

Les entrades ja són a la venda a través del portal web “entrapolis.com” a un preu de 15 euros tret del taller, que en costa 10. 

Cartell Stagnum.21
Cartell Stagnum.21