L’actor Carlos Gramaje protagonitza el muntatge ’Al sud del paral·lel’, mentre que l’humorista Jordi Meca signa el monòleg ‘Yo sobreviví a la EGB’, que ha recorregut diversos escenaris de tot el país i ha recaptat molt bones crítiques. El cicle ‘coolturitza’t’ està programat pels mesos de març i abril i presenta dues propostes diferents que combinen els grans musicals de Dagoll Dagom amb un monòleg d’humor sobre els anys 80.

La primera proposta arribarà aquest dissabte amb el muntatge Al sud del Paral·lel en què el reconegut actor Carlos Gramaje farà un recorregut pels grans èxits dels musicals “Mar i Cel”, “Pirates” o “Flor de Nit”. Acompanyat per l’actriu Lu Fabrés, el públic viatjarà pels assajos de l’actor que prepara enmig de situacions controvertides i delirants les estrenes de les grans peces de Dagoll Dagom.

Els dos espectacles es podran veure a l’auditori del municipi. El primer aquest dissabte a les 9 de la nit i el segon el 5 d’abril a les 6 de la tarda. Les entrades ja estan a la venda i es poden aconseguir a un preu únic de 5 euros.