El passat 30 de juny de 2017 Isidoro Mata va posar punt i final a 14 anys de presidència del Club Futbol Santpedor. Una decisió que segons el ja ex president, va prendre perquè en els últims anys es sentia menys recolzat al capdavant del club. Amb tot, el club ha experimentat al llarg d’aquest temps un creixement sostingut fins a situar-se en la elit comarcal d’aquest esport.

Carlos Martin, que ha estat vinculat al Club durant molts anys com entrenador de varis equips i fins i tot formant part de la junta presidida per Mata en alguns anys, entoma ara el repte de rellevar-lo a la presidència amb moltes ganes, il·lusió, i un objectiu: “volem recuperar l’essència de club de poble, que els jugadors i jugadores tinguin sentiment de club, s’hi sentin bé i se l’estimin“. És conscient que l’inici serà dur i complicat però confia que “amb la resta de companys i fent la feina ben feta assolirem l’objectiu”.

Amb un sènior masculí a 3ª Catalana i un sènior femení a 1ª Catalana, el club inicia ara una nova etapa amb molts canvis a l’horitzó tant a nivell de coordinació com a nivell d’entrenadors. Ricard Rubis, entrenador del sènior femení, que serà qui dirigirà la coordinació esportiva juntament amb Oriol Font, parla d’aquest nou repte:

 

La primera mostra de treball és l’organització del ‘I Torneig de benjamins i alevins vila de Santpedor’, el proper dissabte 30 de setembre. Una competició que s’inclourà dins dels actes de la Fira de Sant Miquel amb la intenció de recuperar aquest sentiment de poble. El torneig serà de 9h a 19h i en finalitzar hi haurà la presentació de tots els equips per a la temporada 2017/18. L’acte clourà amb una botifarrada popular i un Dj com a final de festa.

 

El Club Futbol Santpedor deixa enrere una etapa de 14 anys encapçalada per Isidoro Mata per deixar pas a la nova proposta de Carlos Martin, qui vol aconseguir que el Club Futbol Santpedor sigui un dels clubs capdavanters de la comarca també en futbol femení, que tant nom havia tingut a Santpedor.