El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central (CETIM) ha reconegut amb el premi de Promoció del Territori a l’empresa de Sallent Casa Mas. El motiu del reconeixement és la seva aposta pel Bages amb la posada en marxa d’una nova planta de producció de 35.000 metres quadrats a Sallent. El jurat del premi també ha valorat que, davant la necessitat de l’empresa d’ampliar les seves instal·lacions de Castellterçol, hagi decidit instal·lar-se a Sallent.

Segons el CETIM, la planta de Casa Mas a Sallent potencia al màxim la sostenibilitat ambiental, gràcies a la instal·lació de plaques solars a la coberta per millorar l’eficiència energètica i reduir les emissions de CO2. Sebastià Mas, soci fundador i director general de Casa Mas, va ser l’encarregat de rebre el guardó.

El premi es va lliurar en la festa de germanor i d’homenatge als col·legiats i col·legiades del CETIM. Un esdeveniment que aquest any ha recuperat la plena normalitat i que ha reunit més de 250 professionals de l’enginyeria i els seus acompanyants a la masia Les Quingles de Calders.

Totes les persones assistents van poder aportar aliments a favor de la Creu Roja. En total es van recollir més de 270 quilos d’aliments com llegums cuits, arròs, pasta, oli o llet, entre d’altres.