El Centre Especial de Treball d’AMPANS que dóna feina a més de dues-centes persones, ja s’ocupa de la gestió de la recollida selectiva i de la deixalleria del poble. S’ha preparat un equip de 4 persones, tres de les quals amb discapacitat intel·lectual, que s’ocuparan de mantenir nets els carrers del poble. D’aquesta manera, la brigada municipal que és qui se’n feia càrrec fins serà alliberada per poder concentrar-se millor en les altres tasques, segons ha explicat l’Ajuntament.

L’alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, Georgina Mercadal,va rebre ahir la brigada de neteja que va començar a treballar al poble, per fer-se junts una foto de presentació del servei. Mercadal va explicar que aquest és un nou projecte que els hi fa especial il·lusió a l’equip de govern per la vinculació de l’entitat amb la població.

Cal recordar que AMPANS té diversos equipaments a la finca Urpina, que pertany a Sant Salvador de Guardiola. Des d’una llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, fins a una formatgeria, granja i vinyes, a més d’un espai per a celebrar-hi esdeveniments. L’alcaldessa també va afegir Confiem en que la relació i col·laboració amb AMPANS segueixi creixent en benefici de tots els veïns i veïnes.

Per part d’AMPANS, el seu director general,Toni Espinal, ressalta que aquesta és una gran oportunitat incorporar una nova tasca en les activitats laborals que desenvolupen per generar oportunitats d’Inserció per a les persones que acompanyen, en un moment molt delicat dels Centres Especials de Treball, i amb diverses crides de l’entitat per aconseguir nous contractes laborals i salvar els llocs de treball.