El Centre d’Esports Manresa presenta les línies mestres del que serà el seu nou projecte esportiu

147

Aquesta tarda, la terrassa de l’Abat Coffe & Sandwich ha estat l’escenari de la presentació del nou projecte futbolístic del Centre d’Esports Manresa. El club ha convocat una roda de premsa, encapçalada per la presidenta de l’actual Junta Gestora, Ruth Guerrero i el director esportiu de l’entitat, a més d’entrenador del primer equip, Ferran Costa.

Guerrero ha obert la roda de premsa explicant que la Junta Gestora que presideix s’ha trobat en “la tessitura d’haver de prendre decisions i preparar ja la pròxima temporada”. I en aquest punt, la nova estructura tècnica que ha presentat avui el club estarà capitanejada per Ferran Costa.

Costa, de 25 anys i natural de Castellar del Vallès, tot i que manresà “d’adopció” se sent molt “agraït per la confiança” dipositada en la seva figura i ha explicat que “encarem un repte molt important, engrescador i molt il·lusionant“. En aquest sentit, Costa ha explicat quines seran les línies mestres d’aquest nou projecte.

Ferran Costa, director esportiu del Centre d’Esports Manresa

La prioritat per Costa i el seu equip de treball és “recuperar la imatge d’un club històric i centenari” que en els darrers mesos s’ha vist afectada per problemes econòmics. A més, el nou director esportiu creu que el club té un compromís amb la ciutat i les famílies que volen aprofitar el servei que ofereixen. En aquest cas, diu que ha de ser “un servei de qualitat

La porta dels fitxatges segueix oberta

Tal com hem explicat, Ferran Costa també serà l’entrenador del primer equip del Centre d’Esports Manresa. Un equip que ja s’ha mogut amb diversos fitxatges, especialment de jugadors joves. Preguntat per si és un risc confeccionar una plantilla tan jove per jugar a la Tercera Divisió Nacional, Costa considera que “si és un risc o no ja ho veurem, però no tenim cap dubte que aquests jugadors oferiran un bon rendiment

Ferran Costa, director esportiu del Centre d’Esports Manresa

En aquest sentit, Costa no sent pressió pel fet que, en les dues darreres temporades, s’ha fet molt bona feina amb l’Andreu Peralta, exentrenador del primer equip. Assegura que no pot mirar al passat i que s’ha de mirar endavant i veure amb quins recursos es pot comptar.

A més, també ha donat alguna pista de quin equip veurem el curs vinent a la gespa.

Ferran Costa, director esportiu del Centre d’Esports Manresa

Per acabar, Ruth Guerrero, presidenta de la Junta Gestora, ha volgut aclarir que el pressupost del club és limitat però sostenible i que la seva continuïtat està garantida.

Presidenta de la Junta Gestora

Recordem que la Junta Gestora ja va anunciar que es presentaria amb una candidatura a unes futures eleccions de presidència, les quals encara estan per a determinar.