El Centre d’Esports Manresa decidirà president/a el pròxim 4 d’agost

203

El Centre d’Esports Manresa ha celebrat avui la tercera Assemblea de Socis organitzada per la Junta Gestora que presideix el club. La reunió ha tingut lloc a la tribuna del Nou Congost, establint les mesures de prevenció contra el coronavirus. S’hi han concentrat una quarantena de socis del club per decidir la data de les futures eleccions a la presidència. Una data que serà el 4 d’agost i en la qual les Juntes Directives que s’hi presentin optaran a dirigir aquesta entitat centenària. Fins al 8 de juliol, els socis que vulguin presentar-s’hi inscriure’s a la llista; el dia 11 es verificarà el cens fins a l’11,verificació del cens; del 12 al 18 es presentaran candidatures; el dia 21 es proclamaran aquestes candidatures i fins al 31 s’obrirà el període de campanya electoral.

En l’assemblea, la presidenta, Ruth Guerrero, ha fet balanç de la gestió feta des del mes de febrer. Guerrero ha abordat les diferents àrees de treball de la Junta, des de l’esportiva fins a la social. Guerrero ha destacat “el pla de professionalització que hem hagut de dissenyar i justificar per aconseguir la subvenció de la Federació Espanyola de Futbol”. I s’ha mostrat “molt satisfeta de la feina realitzada per part dels directius i, també, del cos tècnic que està preparant la pròxima temporada. Aquests últims han estat els responsables de l’arribada del Campus Xavi i de les jornades de Tecnificació que se celebren cada dia a l’estadi durant el mes de juliol i que estan representant un èxit sense precedents”.

El tresorer, Manel Villaplana, ha explicat la situació econòmica a través de les dades que la Gestora ha anat recollint els darrers mesos (malgrat la pandèmia). Per a Villaplana, “analitzats els números, el club és sostenible sempre que no s’hagi de fer front a deutes d’anteriors temporades com ha passat en el període que la Gestora ha dirigit l’entitat”. Tanmateix, el responsable econòmic del CE Manresa alerta que “el deute actual que es presenta a l’assemblea de 48.000 euros és un repte que la nova Junta haurà de valorar amb molta atenció”.

A l’acte hi han assistit representants de l’àrea esportiva: el director esportiu, Ferran Costa, la coordinadora del futbol femení, Laura Puig, l’entrenadora de l’Infantil, Clara Morral i els jugadors del primer equip, Sergi SolernouMoha Djitte i Noah Baffoe. Costa ha assegurat als socis “que en il·lusió i treball no ens guanyarà ningú”.

L’assemblea, a petició del soci i exentrenador Josep Maria Cors, s’ha acabat amb un minut de silenci en record als dos socis que han mort recentment: Josep Vilanova i Pere Vila.

Més d’una candidatura

Fa uns mesos tot feia pensar que la Junta Gestora encapçalada per Ruth Guerrero seria l’única candidatura a la presidència. Però, en l’Assemblea d’aquest matí, s’ha pogut entreveure que hi pot haver competència. En el torn de precs i preguntes, l’expresident del club, José Luis Correa no ha descartat presentar candidatura per “demostrar que les coses funcionen