El Centre d’Acollida Turística de Sallent serà un espai polivalent

244

L’Ajuntament de Sallent adaptarà l’antic Centre d’Acollida Turística com a espai destinat a l’organització d’esdeveniments. L’edifici, gestionat per l’Ajuntament,  serà un espai polivalent que obrirà sota demanda.

L’edifici va tancar les portes el setembre del 2013 i ja feia temps que el consistori li buscava una nova utilitat perquè fins ara no havia funcionat. Tot i així, la promoció turística tornarà a ser l’eix bàsic d’aquest equipament.

David Saldoni, alcalde del municipi, explica que intenten “plantejar un espai a disposició del turisme i del desenvolupament empresarial” i que des d’allà mateix es pugui visitar els actius turístics de Sallent i rodalies. El batlle incideix que el CAT ha de ser un “lloc de trobada i de recepció” per seguir la visita després. L’edifici, però, també es vol potenciar com a espai destinat a les empreses, on es puguin fer, per exemple, “presentacions de productes, jornades explicatives i trobades entre empreses”, afegeix Saldoni.

La data clau per la nova posada en funcionament del CAT és el 2016. De fet, el consistori espera que abans de l’estiu ja estigui operatiu. Tot i així, l’edifici s’obrirà amb cita prèvia.

El CAT és una xarxa de centres que va néixer des de la Generalitat per atendre les necessitats dels visitants per donar-li més coneixements sobre els actius turístics de la zona. La promoció serà el punt clau perquè aquest cop, el Centre d’Acollida Turística, funcioni.