L’activitat comptarà amb la presentació del nou disc de Blaumut i l’actuació conjunta d’ Elena Gadel i Manu Guix.

El Celler Abadal organitzarà, el proper mes de juny, el primer festival de música i vi de la Catalunya Central. De la mà de la productora Victori Produccions, durarà quatre dies i comptarà amb les actuacions de la trompetista Andrea Motis, la presentació del nou disc de Blaumut ‘0001’, i l’actuació conjunta d’Elena Gadel i Manu Guix. També hi serà Damaris Gelabert, referent infantil musical que presentarà una proposta per a petits i grans. El festival se celebrarà del 18 al 21 de juny als espais exteriors del celler, envoltats de vinya i bosc.

Es complementarà amb una zona gastronòmica i chill out amb food trucks, una barra de vins, i una petita zona market.L’Abadal Music Fest arrencarà amb Andrea Motis trio, el dijous 18 de juny. Serà una proposta de jazz que el celler maridarà amb el seu emblemàtic Abadal Picapoll. El divendres 19 serà Blaumut amb la presentació del seu nou disc, ‘0001’, qui protagonitzarà la jornada. El concert es maridarà amb una copa d’Abadal Rosat.

El dia 20 el celler oferirà l’actuació musical d’Elena Gadel i Manu Guix, que per primera vegada actuaran junts en un espectacle amb temes del seu particular repertori i que fusionaran per crear una proposta conjunta inèdita. Pel maridatge, el celler oferirà l’Abadal Franc. Finalment la Damaris Gelabert conclourà el diumenge 21 l’Abadal Music Fest, amb la seva nova gira ‘Planetarium’.