El cel de Manresa s’il·lumina amb 50 drons per celebrar el Nadal

237
La lletra M de Manresa, dins d'un cor, en l'espectacle amb drons fet a la capital del Bages, el 3 de gener de 2021. (Horitzontal)

Manresa va ser l’escenari ahir del primer espectacle de drons fet a Catalunya. El cel de la capital del Bages es va il·luminar amb 50 aparells per celebrar les festes de Nadal

L’espectacle, batejat amb el nom de Drone Show Nadal Art, va tenir lloc en dues sessions. La primera a les set de la tarda i la segona a les vuit. L’empresa Flock Drone Art Barcelona va crear un muntatge de deu minuts de durada amb motius nadalencs des d’un camp base al Puigberenguer. Fran Arnau, responsable de Flock Drone Art, explica com s’ha creat l’espectacle amb mig centenar de drons sobre el cel de Manresa.

 

Els aparells van dibuixar figures característiques d’aquesta època de l’any com un floc de neu, un estel dels Reis d’Orient o un ren. És la primera vegada que es fa un espectacle d’aquestes característiques a Catalunya i també a la Península Ibèrica.

Per Fran Arnau els espectacles en drons són una nova manera de comunicar i representen el futur per tot una sèrie de virtuts que explica a continuació.

 

Arnau explica que disposen de mig centenar de drons i que ben aviat ampliaran el nombre d’aparells.

La disposició dels drons va permtre que es pogués veure la coreografia des de gairebé tota la ciutat, així com des d’altres punts propers al municip