El CEFS Santpedor enceta temporada després del brillant ascens a 3a Nacional

173
Jugadors del Sènior A del CEFS Santpedor, que van aconseguir l'ascens a 3a Nacional la temporada passada FOTO.CEFS SANTPEDOR
Jugadors del Sènior A del CEFS Santpedor, que van aconseguir l'ascens a 3a Nacional la temporada passada FOTO.CEFS SANTPEDOR

Després d’un merescut descans estival i una intensa pretemporada, el primer equip del CEFS Santpedor ja és a punt per començar a competir a Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala. Tota una fita pel club, que només en una altra ocasió havia competit en aquesta categoria. Aleshores va ser per la compra de la plaça de l’Ametlla de Merola, i van perdre la categoria aquella mateix any. Enguany, en canvi, seran a Tercera Nacional després de guanyar de forma brillant la lliga de Divisió d’Honor la temporada passada.

El debut a la quarta màxima divisió del futbol sala estatal dels nois que entrena Agustí Comas serà aquest dissabte al pavelló de Les Corts Esportiu Futsal, a les 17h. El coordinador del club i també jugador del primer equip, Adrià Garcia, ha valorat la temporada que enceta l’equip i les expectatives amb què l’afronten.

Una victòria a la pista dels barcelonins aquest cap de setmana seria un primer gran pas per agafar confiança i començar a consolidar l’objectiu de la permanència. Per aconseguir-ho, a més, l’equip s’ha reforçat amb jugadors de talla.