El Club Esportiu Futbol Sala Santpedor serà equip de Divisió d’Honor Catalana a partir de la temporada que ve, la 2017/2018. Els santpedorencs,  necessitaven un punt contra el Restaurant Bar Biarritz Capellades ‘A’ per certificar l’ascens matemàtic a falta de dues jornades i no només el van aconseguir sinó que es van fer de nou amb la victòria. Un 6 a 2 aconseguit amb solvència, en la línia de tota la temporada, i que corona la 11ena victòria consecutiva. Els gols els van marcar Adrià Vinyes, Adrià Garcia (2), Anouar El Mardi, Alex Pastor i Antonio Batista.

Els jugadors i l’equip tècnic ho van celebrar a la pista amb l’afició desplegant una pancarta en què es podia llegir “Gràcies afició”. La festa va seguir i gran part de la comitiva va acabar a Manresa, a la Sala Stroika.

El femení podria ser el següent

I les alegries pel CEFS Santpedor podrien seguir perquè el sénior femení, creat aquesta mateixa temporada, podria ser el següent a aconseguir l’ascens. Les noies entrenades per Sergi Tremp són quartes i es troben en un triple empat a 47 punts amb el segon classificat, FS Olesa B, i el tercer, Manresa FS; a falta de només dues jornades. Aquest diumenge tenen un partit vital contra el CCR Gavà, líder amb 51 punts, al Pavelló Rafa Martínez a partir de les 19:30h. Una victòria les deixaria a un pas de l’ascens, i s’ho jugarien tot a una carta en la última jornada al camp del FS Manresa.