El Centre d’Esports Manresa torna a Tercera Divisió després de superar el ‘play-off’ amb el Girona C

225
Fotografia: Regió7 (Jordi Biel)

Els blanc-i-vermells tornen a Tercera Divisió 11 anys després de competir en categories territorials

El Centre d’Esports Manresa ja és equip de Tercera Divisió. L’empat contra el Girona C a 0 gols en la tornada del play-off disputada ahir al Congost, va ser suficient perquè els manresans segellessin el retorn a Tercera, després d’11 anys competint a categories territorials.

Després de l’empat a 1 assolit a Riudarenes, els manresans ahir van repetir resultat a casa, però aquesta vegada sense gols. Els blanc-i-vermells, però, van haver de patir de valent per aconseguir l’ascens al Congost. El Girona C va apujar la intensitat al tram final de partit i va posar contra les cordes a l’equip entrenat per Andreu Peralta. Fins i tot, es va anular un gol dels visitants d’Aleix Feixas, per mans, una acció molt protestada pel públic gironí. A les acaballes Baffoe va poder sentenciar però el seu xut va sortir desviat.

La fi del partit es va fer pregar, quan va arribar hi va haver una invasió de camp per celebrar la gesta amb els jugadors i amb la totalitat del cos tècnic. La celebració al mig del camp va ser especial per a dos jugadors que han decidit deixar el futbol, que són Sergi Soler i Manel Sala. A la lliga regular els manresans van acabar en segona posició darrere de l’Andorra amb 66 punts, 18 victòries, 14 empats i 4 derrotes.