El CE Manresa recaptarà diners per Ucraïna amb un torneig solidari

128

L’Estadi del Nou Congost va ser l’escenari de presentació del Torneig per Ucraïna que organitza el Centre d’Esports Manresa el pròxim dissabte dia 19 de març. Tindrà lloc al Congost i els diners recaptats aniran destinats a la Fundació del Convent de Santa Clara per ajudar als refugiats de la Guerra d’Ucraïna.

El torneig, de categoria veterans, constarà de quatre partits, entre CE Manresa i Espanyol com a partit inaugural a les 16h de la tarda. Seguidament, el Palamós i el Sabadell jugaran l’altre classificatòria. Els dos guanyadors s’enfrontaran per ser el campió i els dos perdedors es jugaran el 3er i 4t lloc. Els partits seran de 40 minuts i si al final d’aquest temps reglamentari hi ha un empat, el guanyador es decidirà als penals.

L’entrada per veure el torneig serà de cinc euros, i tota la recaptació, anirà íntegrament destinada a la Fundació Convent de Santa Clara per ajudar als refugiats d’Ucraïna. Gabriel Prat, president de la Fundació Convent de Santa Clara, fent una crida a la solidaritat.

Qui ho prefereixi, també pot fer el donatiu per transferència bancària a la Fundació del Convent de Santa Clara, amb el número de compte que trobareu al web del club.

Aquest projecte solidari no el pot fer un club sol, diferents empreses i entitats que estan ajudant. És el cas del Comitè Tècnic d’Àrbitres, la Federació, el restaurant Abat, Ander Mirambell, popular seguidor de l’Espanyol i exjugador i soci del CE Manresa, i que jugarà en el torneig.