El CE Manresa fitxa gol i lideratge amb Javi López i Putxi

269

Gerard Puigoriol i Javi López són els dos primers fitxatges de la nova temporada pel primer equip masculí del Centre d’Esports Manresa. En els dos casos, són jugadors formats a la pedrera manresana.

Puigoriol prové de la Segona Divisió B, una categoria superior, després de militar a les files del Prat. Allà era el capità i un home molt important, però ha prioritzat tornar al club de casa seva després de rebre una trucada del Ferran Costa, el tècnic de l’equip.

Nascut a Calders, ha defensat la samarreta del Prat les últimes sis temporades, tres de les quals a Segona Divisió B. Puigoriol, més conegut com a Putxi, és un migcampista que ocupa habitualment la posició de mig centre. Ha jugat a la selecció catalana amateur i és considerat un dels millors futbolistes que han sortit de la pedrera manresana. Puigoriol es va formar al planter blanc-i-vermell fins a completar el segon any de juvenil, quan va fitxar pel Manlleu.

L’altre fitxatge és un home que ha d’aportar gol. Javi López és davanter centre i va jugar la temporada passada al Cerdanyola, també de Tercera Divisió, on va anotar 13 gols. López és del Pont de Vilomara i va jugar al desaparegut filial manresà la temporada 2016-2017. En aquella mateixa temporada va debutar al primer equip i el curs següent va marcar 9 gols. Ara, després de quatre temporades ha sentit que era el moment de tornar.

Un Manresa que amb les últimes renovacions de Moha i Noah, ha tancat aquest capítol i ara només espera acabar de tancar alguna incorporació més.